ho ho hooo

Maandagochtend vier vrachtwagens met krijt gelost. Ne-gen-tig dui-zend kilo. En dinsdag nog eens drie-en-twin-tig dui-zend kilo en vandaag weer. Het is krijt met lijm erin verwerkt, zodat het beter blijft zitten op de kas. Door de stof die ik in mijn haar heb gekregen deze week heb ik de eerste paar jaar geen haarversteviger meer nodig. Niet meer in een andere coupe te beitelen..haha

We kregen twee kerstpakketten van de 'krijtheren' uit Nld. Twee hele kazen, heerlijk! Maar het leukste vond ik nog wel de persoonlijke kerstkaart die ze er bij hadden gedaan, wat ze er opgeschreven hadden. Mensen waar je blij van wordt!

Nu heb ik een dilemma, ik heb besloten om 'mijn kaas' wél te verdelen. Al zei het chefke 'Je hebt er hard genoeg voor gewerkt...' ja ja. Nou kan ik dat op twee manieren doen. Wij zijn met vier mensen. Ik kan hem in vieren delen en de andere twee ieder een kwart geven zodat het lijkt of er maar 1 kaas gekomen is, die netjes verdeeld is (zoals we vaker gedaan hebben andere jaren). Of ik kan hem in drieen snijden en verdelen en dan lijkt het gewoon zoals het is...

(en dan zet ze het ook nog op haar weblog, nu kan ik die ENORME loonsverhoging wel shaken zeker?..)

OK, hij gaat in drieën!

hohohooo jingle bells jingle bells

Wat een dilemma, Hm, maar ik hoef geen kaas hoor!
ggk - 07 12 06 - 17:47

Dat kertpakket is wel erg vroeg zeg.
De vuurpijlen zullen vast ook al wel klaarstaan.
Renesmurf (Email) (URL) - 07 12 06 - 17:49

Wat lief een persoonlijke kaart.
Hebben jullie daar geen kaas dan???
XxX
Jasty (Email) (URL) - 07 12 06 - 18:11

@Jasty; Jawel hoor, hier kun je de ‘gewoonste kazen uit Holland’ (jong gouds/edam) ook wel krijgen inmiddels. De kazen van hier zijn gemaakt van geiten- of schapenmelk.
Carola - 07 12 06 - 18:23

Ik blijf met het sommetje zitten… ik kan het niet kloppend krijgen. 4 peronen en dan ieder een kwart of 4 personen en dan ieder één derde dat is vier derde en dan twee kazen, blijft er nog twee derde over, waar blijft dat dan?
Hanscke (Email) (URL) - 07 12 06 - 18:51

Wij zijn met vier personen. Een persoon heeft 1 hele kaas meegenomen. En ik ga mijn kaas onder de overgebleven drie verdelen.
Als ik in vieren deel zullen ze denken dat er maar 1 kaas gekomen is die eerlijk verdeeld is. Deel ik in drieen dan weten ze direct dat er iemand niet heeft willen delen..
Carola - 07 12 06 - 19:02

Mijn moeder, jou Oma, had 12 kinderen en zij zei altijd: “Vermenigvuldigen is gemakkelijker dan delen”
Digitalist (URL) - 07 12 06 - 19:14

Schijten- en gapenmelk. Ook Spanje heeft heerlijke kazen. Maar Nl kaas is wel uniek. Ik was ook al minuten aan het puzzelen op je rekensom. Maar ik snap ‘m nu. Subtiel!
Penguin (URL) - 07 12 06 - 20:36

Dat wordt smullen…
Puur Kaat (URL) - 07 12 06 - 21:53


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om commentspam te weren stel ik je deze vraag :
 

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.