STICKY

ZATEN WE HIER AAN DE TAFEL, FRAN MET ZIJN FLESJE ACTIMEL EN EEN AUTO EN EEN TEKENING EN ZIJN POTLODEN. EN IK ACHTER DE LAPTOP. MAAKT HET JOCHIE EEN ONGEVAL, BOEM ZIJN AUTO TEGEN DE ACTIMEL AAN, FLATS OVER DE TOETSEN VAN DE LAPTOP. NOU, DAAR KRIJG JE DUS STICKY KEYS VAN HE, ECHT WEL! VLOOG STEEDS ZO'N VENSTERTJE MET STICKY KEYS VOOR. ERG VERVELEND.

MAAR NOG VERVELENDER; NU IS DE BLOQ MAY, DE HOOFDLETTERTOETS KAPOT. TYPT ALLEEN NOG MAAR HOOFDLETTERS TENZIJ IK DE SHIFT TOETS INGEDRUKT HOUDT. MAAR DAT IS GEEN DOEN. JA, WEL VOOR EVEN OF EEN MOOIE REACTIE BIJ IEMAND, MAAR NIET VOOR EEN VERHAALTJE.

WEET ER IEMAND HOE IK DE BLOQ MAY UIT KAN ZETTEN? OF HOE JE DE FUNCTIE VAN DE TOETSEN KUNT VERANDEREN, DAN MAAK IK WEL EEN ANDERE TOETS BLOQ MAY. ER ZITTEN WEL EEN PAAR TOTAAL NUTTELOZE TOETSEN OP DIE BLOQ MAY MOGEN WORDEN VAN MIJ..DEZE BIJVOORBEELD:¿¿¿¿¿¿¿

¿MAAR HOE?!

Ik weet het niet, maar er komt vast wel iemand langs die het wel weet.
Hanscke (Email) (URL) - 02 12 06 - 17:38

Aan mij heb je ook niks! Succes met de toetsen. :-)
dondersteen (URL) - 02 12 06 - 19:23

Als je deze url nog aan kan klikken: [[http://www.iwantoneofthose.com/office-..]] Dat is de oplossing.
Peerhonderd (Email) (URL) - 02 12 06 - 20:01

HAHAHAHA JA DAT LUKT NOG WEL, DA’S INDERDAAD EEN HELE NUTTIGE!
CAROLA - 02 12 06 - 20:21

Ik kan je helaas niet helpen, wat vervelend. Maar aan de andere kant doet hij het gelukkig nog wel!
XxX
Jasty (Email) (URL) - 02 12 06 - 21:39

Helaas, dat wordt een nieuwe aanschaffen.
Renesmurf (Email) (URL) - 03 12 06 - 00:41

SMURF %$$$/&x%x//$%
Carola - 03 12 06 - 04:17

Probeer de toets voorzichtig d.m.v. er een scherp voorwerk er onder te steken voorzichtig op te tillen. De toets is met geweld ingedrukt geweest en daardoor is er waarschijnlijk een klein beugeltje onder de toets verbogen. door hem met voorzichtig geweld op te tillen kan het zijn dat het weer goed komt. Als het nat geweest is met de föhn drogen hier moet je gedult mee hebben.
succes er mee !
Kus Pa
Digitalist (URL) - 03 12 06 - 09:53

Ik weet dat je in Word shift+F3 kunt gebruiken. Eerst de tekst selecteren. Je krijgt dan dekeuze tussen hoofdletter, kleine letters of eerste letter van een zin alleen met hoofdletter. Maar of dat hier ook rechtstreeks werkt… Je zou dan eerst je tekst in Word moeten typen, shift+f3, kopieëren en plakken in je blog.
WebLoes (URL) - 03 12 06 - 12:20


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om commentspam te weren stel ik je deze vraag :
 

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.