Klote

Onderstaand verhaal kreeg ik van Babacar door de telefoon en ik trok mijn conclusie. Een helemaal juiste conclusie. (Geen idee wat vader gedacht heeft of niet heeft willen denken). Het arme dier heeft twee kale plekken, aan ieder kant een. Ze is gewoon geplukt! En toen ik thuis kwam uit mijn werk en haar zo vond, lagen er drie kleine levenloze Cobayaatjes in het hok..zo'n triest gezicht dat de tranen er van over de wangen liepen. En ik was ook boos, op mezelf, op Babacar en op Fran. Maar ja, Fran weet nog niet wat hij precies doet, hij heeft waarschijnlijk met haar 'gespeeld'.

Heb alles opgeruimd, het hok schoongemaakt. Moeders zat er op een hoopje bij te kijken maar toen het hok schoon was en ze verse sla en eten kreeg begon ze wel te eten en zichzelf schoon te maken. Ze ziet er niet uit met die plekken maar ik geloof dat ze er zelf niet al te ernstig onder geleden heeft verder. En die plekken zullen wel weer dichtgroeien, maar wat klote!

Toen moest ik Fran van de crêche halen. En ik vroeg hem onderweg naar huis: 'en Madam Cobaya?' en toen zei hij 'au'... 'Heeft Madame Cobaya pijn?'.. 'si'... 'En hoe kwam dat dan?'...'Fran'...

Oftewel, hij wist wel wat er gebeurd was. Ik heb hem uitgelegd dat aan de haren trekken heel zeer doet (en even aan zijn haren getrokken) en dat je altijd heel lief moet zijn voor alle dieren (voor de zoveelste keer) en dat je ze geen pijn mag doen. Ik vertelde hem dat Madame Cobaya heel erg verdrietig was nu en dat ze stilletjes moest huilen. Hij trok een lip en heeft Madame een boel kusjes gegeven... en ik zei tegen haar 'Had hem toch in zijn vinger gebeten lieve tutta..'

Och wat triest…
WebLoes (URL) - 24 10 05 - 21:41

Jeetje..
Spa (URL) - 24 10 05 - 21:52

Er is een nieuw blog … Kwaadlands Avonturen [[http://kwaadland.b-cool.nl,]], een feuilleton, wil je ook een aflevering publiceren stuur dan een mail naar Merlijn.
Merlijn (Email) (URL) - 24 10 05 - 22:31

Klote ja, arme Madam Cobaya …..
Merlijn (Email) (URL) - 24 10 05 - 22:58

spelenderwijs groot worden, maar dit is wel zielig!
Pinto (URL) - 25 10 05 - 00:42

Zielig, zielig, zielig
DIGITALIST - 25 10 05 - 12:03

Wat naar. Fran zal er wel van leren. En hij is zich het al wel bewust blijkbaar. Arme CAvia. Geen jongen dus….
Penguin (URL) - 25 10 05 - 12:42

Ach… wat een triest verhaal. Maar als ik het zo lees heeft Fran er wel iets van geleerd.
dondersteen - 25 10 05 - 18:50

Ai, wat triest!

nog bedankt trouwens voor je reacties, erg lief!
estrellademar - 25 10 05 - 21:10