Ongeluk

Er is een ongeluk gebeurd. Of beter gezegd, per ongeluk iets gebeurd. Vanmorgen toen ik van huis ging lagen Fran en zijn vader allebei nog te slapen. Ik maakte Babacar wakker om te zeggen dat ik ging werken en dat Fran nog lag te slapen en dat hij dus nog moest eten en zo, voor hij naar school ging. OK, tot zo ver goed. Nee, bijna goed, ik had het traphekje wat we eigenlijk nooit meer gebruiken dicht kunnen doen...

Toen Babacar door Fran wakker gemaakt werd en zij samen naar boven togen, troffen zij daar de bank vol witte haren aan en de cavia onder de bank. Fran kan het nog niet vertellen, maar ik weet zéker, want de cavia kán niet zelf uit zijn kooi (Babacar dacht van wel) en op de bank springen (?!), ik weet zeker, dat Fran toen hij wakker werd, eerst naar boven is gegaan. De cavia zelf uit zijn hok heeft gehaald, zijn vader weer is ingeslapen en niets heeft gehoord (kun je een kanon naast afschieten), haar op de bank heeft getild, geaaid en gemangeld (want veel haar) heeft en de cavia toen ontsnapt is en onder de bank is gekropen.

Babacar heeft haar weer gevangen en in het hok gestopt. Ze zag er niet uit, ik hoop maar dat ze een beetje 'Fran-proof' is en dat alles goed is met haar en de beebs...

Arch! Hou ons op de hoogte!
Penguin (URL) - 24 10 05 - 18:18

De jonge onderzoeker op ontdekkingsreis! Mooi verhaal. Niet voor jou. Maar voor je lezers wel.
dondersteen - 24 10 05 - 18:42

helemaal bijgelezen, ik moet tot mijn schande bekennen dat ik je nogal eens vergeet. ZO van: logjes lezen en dan nog even dit en dat en zus en zo en dan zet ik de computer uit en ben ik vergeten naar jouw log te gaan.
Shame on me… en dat terwijl je altijd zulke prachtige foto’s plaatst, geweldige ondeugdverhalen kunt vertellen (dit was wel een héle mooie) en het altijd leuk is om te zien dat jullie (nog steeds) zo lekker in shirtjes buiten lopen….
Ik zal m’n leven beteren!
drop (Email) - 24 10 05 - 19:32

Het is wel naar voor de cavia, vertroetel haar maar, meer kun je niet doen.
Hanscke (URL) - 25 10 05 - 18:16

Hello! Very interesting and professional site.
bobbie (Email) (URL) - 14 03 06 - 08:08