Pescaderia

Vanmorgen wilden we naar een opvangterrein voor dieren van de Sahara. Antilopes en zo. Dat zit achter de armste wijk van Almeria, Pescaderia. Bleek dat we er niet inkonden maar we zijn daarachter wel een stuk gaan lopen. De natuur is er mooi maar de wijk is echt een heel armoedige zooi. Mensen leven er in krotten, in grotten en een huis van plastic hebben we er ook gezien. Het is er een grote bende. En men zegt ook gevaarlijk, dus heb maar geen foto's genomen van de krotten, je hebt maar zo een fles bier naar je kop gesmeten gekregen denk ik dan.

We liepen achter de wijk om/over een berg heen. Erg mooi uitzicht. Alleen hebben ze even een snelweg door het dal gelegd...

Op de berg waren drie jongens puttertjes aan het vangen. Ze hadden in kooitjes putterjes neergezet en met een net waaraan touwen vast zaten vingen ze de puttertjes die daar opaf kwamen. Om te verkopen denk ik.

Alleen werden ze erg door ons afgeleidt, er ging er zelfs een met zijn piel uit zijn broek lopen zwaaien. Nooit geleerd dat dat niet kan zeker.

Achter het aquaduct zie je de haven van Almeria, daar zijn we ook nog even geweest. En na wat biertjes en tapaatjes weer huiswaarts..

Ik ben maar eens op zoek gegaan waar jullie gesitueerd zijn en ik ben erachter. Helemaal in het zuiden van Spanje, bij de golf van Almeria.
Hanscke (URL) - 23 10 05 - 17:46

@Hanscke; Ja, wij wonen in Aguadulce, zo’n 12 km vd stad Almeria.
Carola (URL) - 23 10 05 - 18:26

Kan dat in Spanje niet, dat je met je piel loopt te zwaaien? Goh. Vreemd. Het zou hier heel gewoon kunnen zijn ware het niet dat het meestal te koud is… ;-)
dondersteen - 23 10 05 - 21:47

@donder; whahahaha en dat maakt natuurlijk ook geen indruk zo’n gekrompen ‘werktuig’ hahahahahahaha sorry, liet de fantasie even gaan hahahahahaha
Carola (URL) - 23 10 05 - 22:13

En ik maar denken dat Spanje een ‘net’ land was … niet dus! ;-)
Merlijn (Email) (URL) - 23 10 05 - 22:21

Met de Piem uit de broek? Echte mannetjesputters dus…..
Penguin (URL) - 23 10 05 - 23:05

prachtig die laatste foto!
tuinkabouter (URL) - 24 10 05 - 18:05