eieren?

Ben nog nooit zoveel op het strand geweest als dit jaar geloof ik. Heb dus ook best een lekker kleurtje. Laat ik nou toch op 8 oktober gewoon weer hartstikke verbrand thuiskomen..

We waren er al vroeg vanmorgen. Om kwart over 7 kwam Fran mij wakker maken. Ik zei: 'Als je nu eens met papa ging spelen vandaag, dan blijf ik tot tien uur slapen'. Toen zei Fran: 'zullen we papa maar laten slapen?'..Ben je klaar mee, zo'n zoon..

Dusss na het douchen en ontbijten togen wij weer richting San Jose, Cala el Barronal en daar waren wij om een uur of kwart over tien. Nog he-le-maal niemand! Dan waan je je dus echt in het paradijs!

Het was stralend weer, het werd steeds warmer, we zijn tig keer het water in geweest. Je kan daar zo mooi vissen zien, zelfs zonder snorkel, het is er zo helder. Veel witte vissen met zwarte strepen en ook wel witte met een zwarte stip op hun buik. En ook anderen, maar díe zie je veel. En mosseltjes, krabbetjes en zeeslakjes.

We hadden eten en een brandertje mee dus tussen de middag lekker wat te eten gemaakt op het strand. En ik ben aan de sudoku puzzels...verslavend! Op 'ons plekje' liggen 's morgens de hagedissen te zonnen dus steeds als we het water in gingen en terug kwamen dan hadden ze zich weer in het zonnetje geinstalleerd, wel een stuk of drie van die roodstaart hagedisjes. Leuk. Op een gegeven moment waren er twee die elkaar achterna zaten, díe gaan hard!!!

En er zitten daar ook grote sprinkhanen. Ik heb al een paar keer een spoor gezien van een streep en dan pootjes erlangs, dat leidt dan naar een kuiltje en daar zit dan zo'n grote springer in met zijn kont in het zand. En die springt dan ook niet weg als je hem aanraakt. Leggen sprinkhanen eieren of zo? In het zand. ik zal het www er eens op nalopen....

Yep, sprinkhanene leggen eieren, meestal in vochtige grond, maar al ook wel in het zand zijn denk ik. Hier wordt het deze week ook weer abnormaal weer, 20 graden, global warming op zijn best, ik denk dat de stranddagen bij jou nog lang niet over zijn …
Merlijn (URL) - 08 10 06 - 19:58

Ik kom niet zo snel aan zulke diertjes, lekker laten.

Hier regende het elke dag wat afgelopen tijd, maar voor de komende week kunnen we zelfs de 20 graden nog gaan halen.
Nou, dat is best uniek, en het zal mij benieuwen.
Renesmurf (URL) - 08 10 06 - 23:05

Hier ook heerlijk weer…nog even van genieten maar, voordat de donkere dagen inslaan ;)
X
Sjiraffe (Email) (URL) - 09 10 06 - 11:07

Oh ik ben jaloers want het liefst zit ik in de zon!
Maar wel lief dat hij liever bij jou is toch ;-)
XxX
Jasty (URL) - 09 10 06 - 18:43

Mooi he!
ggk - 09 10 06 - 21:55

Oh, dat was dus weer een hele nare dag…. een paradijsje, én dát is het daar!
Drop
drop (Email) - 09 10 06 - 22:28


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om commentspam te weren stel ik je deze vraag :
 

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.