Sebastian

Fran meets Sebastian, Sebastian meets Fran. We waren nog niet half gearriveerd in de baai el Barronal of daar kwam Sebastian aan gerend. Mooi! Superman en Spiderman vermaakten zich uitstekend samen. Ze gooiden elkaar zand in de ogen en renden elkaar achterna. We zochten wat zeeslakken en lieten die in de emmer kruipen. Sebastian bracht twee scheppen en Fran leverde de emmer.

Samen zwemmen en samen bichos zoeken. Allebei drie en een half jaar. Rennen over het strand. En het is zo fijn dat je ze gewoon kunt laten lopen, ze kunnen nergens heen, er zaten maar een stuk of tien mensen in de hele baai, geen gevaar van auto's in de buurt, lekker vrij.

Leuk twee van die doerakken, twee van die stoere jongetjes die aan elkaar gewaagd zijn. Sebastian is een engels jongetje maar woont ook hier in Spanje. Hij sprak Engels en Spaans door elkaar, en Fran Nederlands en Spaans, kleine jongetjes hebben nooit een taalprobleem samen, die begrijpen elkaar gewoon.

Zo even de foto's doormailen naar papa Jack en mama Stacey. Die zaten daar ook te genieten van de mooie nazomer avond met babygirl van 1 maand jong in de maxicosi in het zonnetje.

Zand in de ogen gooien mag niet hoor! Gevaarlijk.
Kinderen hebben eigenlijk helemaal geen taal nodig, die snappen elkaar zo wel! Mooi is dat!
Renesmurf (URL) - 07 10 06 - 00:11

Wat onwijs gaaf joh. Superman en spiderman, echte stoere mannetjes!
XxX
Jasty (URL) - 07 10 06 - 09:40

Wat een leuke foto’s, rechtstreeks uit het paradijs, lijkt ‘t wel!
Puur Kaat (URL) - 07 10 06 - 09:54


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om commentspam te weren stel ik je deze vraag :
 

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.