zielig

Eerst was Babacar verkouden, toen Fran, en nu ben ik aan de beurt. Zit hier te zweten en te snotteren. Voel me vies.

Ze hebben me net van mijn plek gestuurd hier op het werk. We hebben 5 vrouwen in de weer om de roet van de brand van anderhalve week geleden weg te halen, alles schoon te maken. Nu al.. En nu is mijn bureau aan de beurt. Niet dat ik dat zelf nog niet al grotendeels gedaan had, anders valt er niet te werken, maar goed.

Dus nu zit ik aan een andere, al schone tafel, met een spik splinter schoon toetsenbord, wow, zo schoon is ie nog nooit geweest..... en daar krijg ik geen inspiratie van. Niet om te werken en niet om leuke logjes te schrijven.. Ik zou liever aan zee liggen, en even zwemmen, om het snottehoofd door te spoelen, da's goed he, zout water, ik zit hier gewoon zielig en rottig te zijn eigenlijk.

En nu is het half twee, de mannen van de schoonmaakvrouwen beginnen te bellen. De mannen krijgen honger. De vrouwen moeten nog een half uur. 'Maak maar een broodje als je zo'n honger hebt, ik ben er om even over twee'. En een ander: 'Er staat een schaal in de koelkast, die kun je zo in de magnetron zetten' 'OK dan moet je maar even wachten hoor, ik ben er over een half uur'.  Ik vind hen ook wel een beetje zielig, die mannen dan. Dat ze plots he-le-maal niets meer kunnen zodra ze het huis binnen lopen. Een soort van verlamming denk ik, die hen dan plots overvalt, ja best wel zielig..

Ze zijn niet allemaal zo ! (de mannen)
Het beste met je narigheid.
Kus Pa
Digitalist - 27 09 06 - 14:57

@pa; tuurlijk, niet allemaal, maar hier in het verre zuiden toch wel veul
Carola - 27 09 06 - 16:24

hehe, vrouwen behoren ook thuis te werken.
Huishouden doen en zo.
Renesmurf (URL) - 27 09 06 - 20:26

@Renesmurf; Gaat een eind smurfen jij! hahaha…Als dat zou kunnen, maar hier zijn de lonen niet zo hoog zodat dat maar voor heel weinig vrouwen mogenlijk is. Voor mij niet in ieder geval.
Carola (URL) - 27 09 06 - 20:53

Pfffffff triest zulke figuren!
En jij beterschap :D
X
Sjiraffe (Email) (URL) - 27 09 06 - 21:31

Tja. Mannen….
Beterschap jij. Veel vitamintjes eten. Die groeien bij jullie gewoon aan de boom dus dat moet goed komen! :-)
dondersteen (URL) - 27 09 06 - 22:08


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om commentspam te weren stel ik je deze vraag :
 

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.