Jaca

Kom net van het paard af. Lekker gereden. Was in m'n uppie, het was al donker en we hebben een zo'n grote schijnwerper op de bak gericht staan. Wit paard. Volgens mij was het wel mooi om te zien. Maar ja, ik zat er zelf op, kon het niet van een afstandje bekijken. Al zou ik dat wel eens willen. Kijken en commentaar leveren op mezelf. Kun je best veel van leren volgens mij. Eigenlijk zou ik het eens moeten laten filmen en dan terugkijken. Je ziet misschien beter wat je zelf fout doet als je er naar kijkt dan wanneer je erop zit.

Was vast een ptachtig gezicht, maar het kan ook erg tegenvallen als je jezelf ziet, nee hoor geintje!! :) Je zou er inderdaad de fouten uit kunnen halen, gelukkig hebben we in de manege een grote spiegel, zit ik in elk geval rechtop!! Fijne avond nog!
Henny - 21 10 05 - 22:14

Ja klopt. Van de wedstrijden ook altijd een filmpje, en dan paar keer aandachtig nazien en dan proberen te verbeteren, dat werkt hartstikke goed.
UNZIPPED (URL) - 21 10 05 - 22:42

Je staat op de film, we nemen hem mee !
DIGITALIST - 22 10 05 - 10:54

Ik kan goed filmen EN monteren. Als jij mijn onkosten vergoedt kom ik je filmen :D Heb ik wel minstens een week voor nodig natuurlijk. Je mag een artiest niet haasten
Penguin (URL) - 22 10 05 - 13:49

Pen; hahahaha ik zal eens over je aanbod nadenken
Carola (URL) - 22 10 05 - 14:07