krokodil vangen

'Mama, pipiiii' (7 uur vanmorgen) Ik hielp Fran naar het toilet en ging nog even bij hem liggen in de hoop dat hij nog wat door zou slapen. 'Mama un agujero en la manta', (een gat in de deken), 'wat zeg je?' Een GA-HAT!!!! (oftewel, zijn been lag bloot)...Daar moest ik zo om lachen, hoe dat eruit kwam, dat er van slapen helemaal niets meer kwam.

We ondernamen weer de tocht naar San Jose vanmorgen. Het is echt niet zo dichtbij, ik denk wel een km of zestig van Aguadulce, we doen er bijna een uur over maar dat is het helemaal waard hoor. Stralend weer vandaag. Een heleboel foto's gemaakt maar het meeste was prut. Kan gebeuren. Het leuke van foto's maken is dat je dingen opvallen die je anders misschien niet op zouden vallen omdat ze zo leuk zijn om te kieken (al lijkt het misschien later nergens naar als je het op de foto ziet). Moet je eens sprinkhanen proberen, dan heb je tien keer een graspolletje omdat ie nét is weggesprongen en de elfde keer een onscherpe sprinkhaan...

We zagen heel veel krokodillen (hagedissen) en sprinkhanen. Ik zag ook een slang, onder deze pita door kronkelen.

We liepen naar dezelfde baai (Cala de Barronal) als gisteren, die van hierboven dus, en toen nog een berg op. Mooi mooi mooi! We lagen langs 'het duin' en de hagedissen liepen over de handdoek. Fran wou ze vangen maar ze zijn veel te snel.

Verder was het zo warm dat ik zelfs een rode schouder heb aan een kant, verbrand...Morgen werken, maar we kunnen er wel weer even tegen.

Brr, enge beesten allemaal.
Het enige wat ik tegenkom zijn veel spinnen.

Altijd fijn als je er weer even tegen kan!
Renesmurf (URL) - 25 09 06 - 17:21

Leuk juist al die beestjes!
En wat een strak blauwe lucht!
Ik kan me voorstellen dat je na zulke dagen er weer helemaal tegenaan kunt :)
X
Sjiraffe (Email) (URL) - 25 09 06 - 18:20

aaah een gat. Hihi ik moet ook een deken over me hebben of laken anders kan ik niet slapen ;-)
XxX
Jasty (URL) - 25 09 06 - 19:22


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om commentspam te weren stel ik je deze vraag :
 

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.