Storm

Het stormde, de donder schrok me met een klap wakker, de bliksem was zo continu dat het helemaal niet nodig was lichten te ontsteken, de regen kletterde neer. Ik keek naar buiten, jammer, het onweer zat vlak achter het huis, daar waar wij niet op uit kunnen kijken. Ik trok alle stekkers uit het stopcontact en deed de deuren en de ramen open. Heerlijk, verfrissing!

Na een half uur werd heel Aguadulce donker, tenminste, de stroom viel uit, de bliksem ging nog even door. We douchten en ontbeten bij kaarslicht. Ook wel eens romantisch. Ik ging naar het werk. Ook Vicar zonder stroom. Anderhalf uur gewacht in een donkere loods in m'n uppie tot eindelijk het licht weer kwam, en de telefoon..had beter in bed kunnen blijven.

Bleek dat ook internet eruit lag. Maar hier zijn we weer, we hebben de storm weer overleefd. 

Ondertussen 'de stam van de holebeer gelezen', helemaal aan te raden! Ik vroeg toen Fran wakker werd van de siesta of hij iets leuks wilde gaan doen. 'Ja' zei hij 'naar San Jose'....Dus daar hebben we vanmiddag de zon onder zien gaan....

We zagen het op het nieuws gisteren, dat het zo tekeer ging bij jullie. In Barcelona (nou ja, dat is niet écht bij jullie… ;-) stonden de straten zelfs blank! En een beetje water was hard nodig volgens mij? Mooie foto’s weer. Vooral ook die onderste, zo lief met die lichtjes.
dondersteen (URL) - 14 09 06 - 09:13

Heftig joh! En natuurlijk weer prachtige foto’s!
Jullie genieten echt volop elke dag he, mooi :)
X
Sjiraffe (Email) (URL) - 14 09 06 - 12:45

Een bidsprinkhaan!?

Douchen bij kaarslicht. Gaat het kaarsje dan niet uit?
Penguin (URL) - 14 09 06 - 17:56

@Pen; nee, andere familie van sprinkhanen. En nee, mijn kaarsje niet..
Carola - 14 09 06 - 21:04

Tja, zonder internet is het niks aan, dat moet dan eerst weer goed!
De plaatjes zijn weer erg sfeervol.
Renesmurf (URL) - 14 09 06 - 21:33


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om commentspam te weren stel ik je deze vraag :
 

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.