Eten!!!

Goedemorgen deze morgen

Dinsdag. Al 1 dag gewerkt, nog 4 te gaan. Denken we echt zo? Van weekend tot weekend? Ligt eraan waar je naar uitkijkt. Toch? Vandaag biedt misschien ook nog leuke perspectieven..en vrijdag lekker paardrijden. En van de week(?), misschien wel vandaag, moet die bolle Madame bevallen. Vannacht dacht ik even dat het zover was. Hoorde een luide piep, ging stiekem even gluren. Nee hoor, nix nog, ik denk dat ze gewoon even de ademhalingsoefeningenen van haar zwangerschapsyoga aan het doornemen was. 

Het is nog stekedonker zeg. En de rest van de fam. slaapt nog. Gisterochtend ging ik een collega ophalen (had zijn auto stuk) en die woont langs de boulevard aan het strand. De hoeveelheid mensen die daar 's morgens vroeg langs de boulevard in het donker gaat sporten!! Hardlopen, snelwandelen..

Fran is inmiddels ook op en geeft de cavia eten. En hij heeft het over de kin van de cavia. Kin? Cavia? De sla moet uit de hand gegeten worden. En de cavia heeft ook tanden en tenen, wist u dat al, Fran zal het wel eens even haarfijn uitleggen. En als Madame genoeg heeft blijft Fran met het slablaadje voor zijn bek zwabberen en roept heel hard 'ETEN' (dat heeft ie niet van mij hoor). 'ETEN'!!!

Kom Fran, wij gaan ook eten..

Hier in ons Big Brother huis is wél iemand bevallen vandaag. Maar die bevalling van jullie cavia vind ik persoonlijk intressanter!
dondersteen - 18 10 05 - 18:11

Onze cavia vroeger lieten wij perongeluk in de zon staan en toen…...
Kus Pa
DIGITALIST - 18 10 05 - 19:04

Ik sta ook op als het nog donker is en nog even en dan kom je ook met donker thuis. Dan voel ik me altijd een vleermuis
Penguin (URL) - 18 10 05 - 19:06

@dondersteen; ín het big brother huis??? Wat ze al niet verzinnen om het interessant te maken zeg. En de gelukkige vader? Voor de buis zijn nieuwbakken kind bekijken?
@digitalist; ja, dat was niet zo gelukkig
@Penguin; Ja dat kan ik me helemaal voorstellen. Ik ben gelukkig altijd om drie uur uur klaar, dan is het nog even licht
Carola (URL) - 18 10 05 - 20:41

Ah! Ze staat op springen ;-) Spannend…
Rose (Email) (URL) - 18 10 05 - 21:07

Die arme cavia, is ze al zo dik, moet ze ook nog steeds dooreten!! :-) Ben benieuwd en nee, kocht geen hoofdstel, heb er nog 3 en heb ook al een stuk of wat aan de manegeg gegeven, dat moet wel, anders denkt men nog, dat ik hoofdstel-koopziek ben!! :-P
Henny - 18 10 05 - 21:39

@Henny; en dat is helemaal niet zo, toch ;-)
Carola (URL) - 18 10 05 - 22:06

Ja. In het BB-huis. De vader had de bevallende vrouw in de steek gelaten. Heel subtiel. Al voor ze ‘t huis in ging hoor.
En een Zuidlaarderbol is niets meer (of minder) dan een soort krentenbrood met extra, extra, extra veel krenten. We hebben er wel een homp van gegeten, bij de koffie. Maar geen bol mee naar huis genomen. Wel puddingbroodjes. Die waren zálig!
dondersteen - 18 10 05 - 22:07

Die zoek resultaten komen wel door jou he? :-D
Penguin (URL) - 18 10 05 - 22:27