Zondag

Madame Cobaya is nog niet ontploft. Het scheelt niet veel ze is enorm! En ze eet ook heel erg veel, zal dus wel aardig wat maagjes te voeden hebben daar binnen..Ze is nog wel wat schuw misschien is het nog even wennen. In ieder geval als er kleintjes komen kunnen we die erg tam maken omdat ze vanaf het begin bij ons zijn. Maar mocht moeders schuw blijven dan houden we twee kleintjes.

Wil ook nog graag een vogel, twijfel tussen een kanarie en een parkiet. Kanarie zingt leuk, parkiet is mooier en schijn je te kunnen leren praten?! We hadden trouwens al bijna een kanarie vrijdag. Er zat er een te zingen op de patio van de buren en ik ging een beetje terug zitten fluiten, kwam ie bij ons op het terras. Je hebt hier wilde kanaries maar deze was geringd en duidelijk tam. Fran en ik zaten binnen met de ramen en deuren open. Riep hem en floot nog een beetje, kwam ie op de spijlen voor het raam zitten en kwam ie zelfs naar binnen. Hij was vast ergens ontsnapt of zo maar liet zich uiteindelijk toch niet pakken. En ik was niet snel genoeg met deuren dichtdoen..jammer!

Ja, cavia,s zijn leuk, heb er ook een paar gehad. Ik had ze in de zomer in een soort verblijf waar ze een ganngenstelsel onder de grond hadden, dus ik zag ze niet veel overdag. Ik doe het nu een beetje rustig aan met de veestapel, het wordt winter en dan sluipt er snachts nogal eens een ongenode gast rond!!! Nog een fijne avond!! Molleke:-.
Molleke (Email) (URL) - 16 10 05 - 21:20

Huisdieren: het houdt je wel van de straat he… ;-)
Rose (Email) (URL) - 16 10 05 - 23:39

Pinguins! dat zijn leuke vogels! Parkieten moet je veel aandacht geven hoor. Anders gaan ze nooit praten. En dan nog niet meer dan een paar woorden. Maar ze zijn wel geweldig. Ik heb er twee gehad. Na elkaar. Je hebt echt contact met parkieten maar dan moet je wel veel met ze doen.
Penguin (URL) - 17 10 05 - 00:28

een parkiet!, ik had er een (helaas overleden, maar oud) die floot je na, slimme beestjes hoor parkieten!
drop (Email) - 17 10 05 - 12:06

Zal mooie foto’s opleveren, de jonkies!! En een kanarie erbij, ook leuk, alleen willen ze wel altijd de boventoon voeren!! Mijn vader had vroeger kanaries buiten en die werden lastig gevallen door een kar, mijn vader met een windbuks schieten vanuit het raam! Ben nog verbaasd, dat hij zijn eigen kanaries niet doodschoot! De kat kon ook amper haar lachen houden!! :) Fijne dag!!
Henny - 17 10 05 - 13:55

een kat dus
Henny - 17 10 05 - 13:55

Een cavia heb ik nog niet gehad, wel konijntjes en die liepen dan los in het huis en waren zindelijk ook. Alleen toen ze snoeren gingen knagen moesten ze vast :)
Ik slaap wel hoor. Komt helemaal goed, en ook steeds meer hulp om alles even in kaart te brengen. Als je ziet hoeveel mensen nog steeds in zijn nieuwe shit zouden stinken dan is het iig erg nuttig om ze erop te wijzen waar en wanneer hij verder gaat.
Hele fijne dag jullie :)
bbvc - 17 10 05 - 14:08

Wanneer zijn jullie uitgeteld?
dondersteen - 17 10 05 - 18:55

@donder; Dat weten we niet precies. Volgens het meisje in de dierenwinkel stond ze op alle dagen, en aan haar buik te zien is dat ook wel zo
Carola (URL) - 17 10 05 - 19:05

Een kanarie zingt de oren van je hooft, meestal als je in geprek bent …. Een parkiet is toch wel leuker. Of wat dacht je van een agapornis (dwergpapagaai)?
Merlijn (Email) (URL) - 17 10 05 - 19:58

HOOFD ... natuurlijk … Pfffff…
Merlijn (Email) (URL) - 17 10 05 - 19:58

Euh..hoeveel kleine caviaatjes komen daar straks dan uitrollen? En hoeveel wil je houden? Sterkte! ;-) En parkiet of kanarie? Parkiet. Veel intelligenter.
Skwebbel - 17 10 05 - 20:14