Labiel

Hebben jullie dat ook, dat je soms het gevoel hebt dat je de hele wereld aan kunt. Dat je geniet van wat je doet en dat je doet wat je wilt doen en of andere mensen dat nou goed of afkeuren, of dat ze je er nou raar om aankijken of juist bewonderen, dat doet je he-le-maal niets..je voelt je helemaal top?

Nou, zo'n dag had ik vandaag niet. Definetely niet! Vandaag had ik een sentimentele labiele dag. Zo eentje die je wel eens hebt vlak voor je ongesteld moet worden of zo, of als je zwanger bent, en waarschijnlijk in de overgang ook wel, dat weet ik nog niet. Zo'n dag dat je hormonen en dus je gevoelens overhoop liggen met de rest van jezelf. Zo'n dag had ik vandaag, en ik met helemaal niet ongesteld worden (en ook de andere twee zijn niet van toepassing)...

Zo'n dag dat je het ene moment helemaal blij kunt zijn omdat iemand iets aardigs tegen je gezegd heeft en het volgende moment in tranen kunt zijn omdat je zelf een of andere reden bedenkt waarom die persoon misschien wel iets anders bedoelde. Ingewikkeld. En wat maakt het eigenlijk uit wat die persoon er van vindt....Zo'n dag! Zo'n dag dat je alles wat je doet/denkt/wilt bevestigd of goedgekeurd wilt hebben door anderen of iets dergelijks, z vermoeiend, voor jezelf en je omgeving..

Misschien schudt u nu allemaal verbaasd het hoofd, 'nee, zo'n dag heb ik nooit'. Dan kan ik u vertellen dat dat mooi meegenomen is! Maar ik ga lekker vroeg naar bed en hopen dat het morgen over is!

Welterusten en morgen verfrist weer op!
WebLoes (URL) - 14 10 05 - 22:02

doet armen open
doet armen om je heen
doet armen dicht
drukt, maar niet t hard
doet armen weer open
gaat terug naar eigne blog
dondersteen - 14 10 05 - 23:22

Trusten …. Waardeloos zo’n dag!
Merlijn (Email) (URL) - 14 10 05 - 23:31

Nee dat heb ik nooit. of wel. Ikkuh….denk het niet. Hoewel. Arch! Heb je ook wel eens een dag dat je niets zeker weet?
Penguin (URL) - 15 10 05 - 00:03

Hee morgen is er weer en dag vol zonneschijn!
Fijn week-end!
ps: ik wist niet dat je verhuisd was!
Ziet er goed uit!
tuinkabouter (URL) - 15 10 05 - 01:17

Dit doen we maar heel af en toe, he?? Knuffel!
Henny - 15 10 05 - 10:39

Zeer herkenbaar!!!
Spa (URL) - 15 10 05 - 20:28

Herken ik helemaal. Ik noem het een dag dat mijn zenuwen bloot liggen. Op zo’n dag moet ik bijvoorbeeld niet de prijs- of andere onderhandelingen met een opdrachtgever aangaan. Moet ik alleen dingen doen die min of meer op automatische piloot gaan en voor de rest heel erg lief voor mezelf zijn.
Aha! (Email) (URL) - 16 10 05 - 19:58

Thanks for the special work and information!
Peter (Email) (URL) - 14 03 06 - 08:07

This is the coolest La Cocina.
jon (Email) (URL) - 18 03 06 - 14:23