geen vakantie

Van de week weer gewerkt, vier dagen, maar het leek op vakantie. Fran had een meisje thuis om op hem te passen, een cubaans meisje wat ook nederlands spreekt. Ik werk tot twee uur in de zomer dus tijd genoeg voor andere dingen 's middags. We hadden twee verjaardagen, eentje rondom een zwembad, met lekkere hapjes en leuke mensen waarvan ik er achteraf al een paar kende buiten de jarige job. Een andere verjaardag werd op het strand gevierd. Leuk voor de kinderen maar ik vond er niet veel aan. Niet mijn soort mensen, niet mijn soort hapjes.

Verder waren we ook in het aquarium met Miek. Dat is altijd een succes, Fran vindt het erg leuk en is erg enthousiast daar binnen. Het mooiste vindt hij de pijlstaartroggen die daar in een bak zwemmen waar je ze mag aaien. Na het aquarium zaten we ook nog op een terrasje in de haven. Zwoele avond, lekker bordje shoarma, leuk!

 

En naast de vuilcontainer vond ik een jong katje, we hebben hem meteen geadopteerd en Simba II gedoopt. Fran is gek op hem.

En dan heb ik nu weer een weekje vakantie!!

Van uit zuid Frankrijk hadden we plots internet. leuk dat jonge katje.
We mailen nog als het lukt. Bianca je nichtje heeft gisteren een zoon gekregen DAVID.
Kus
Digitalist - 21 08 10 - 18:38

Wat een lieve foto’s! En heerlijk dat je zomers maar tot twee uur hoeft. Zo kan je toch nog een beetje vakantiegevoel behouden en leuke dingen doen
XxX
Jasty (Email) (URL) - 21 08 10 - 21:20

Mooie foto van jullie, zo samen voor het aquarium. En die feestjes van niet-mijn-soort-mensen-en-hapjes ken ik. Wat duurt de tijd dan lang….
dondersteen (Email) (URL) - 22 08 10 - 10:39

Wat een schatje die jonge kat! Lekker nog ff fvakantie, geniet ervan. Ik ben vandaag weer begonnen met werken… fff wennen. Liefs!
ggk - 24 08 10 - 12:54

Hi, radiostilte? Of gewoon fff geen tijd/zin? Liefs!
ggk - 15 09 10 - 08:59

Hey hoeist hier ? Leuk dat jullie weer een Simba hebben !
je bent tochniet verhuisd met je log ?
Gehannes (Email) (URL) - 15 09 10 - 22:00


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om commentspam te weren stel ik je deze vraag :
 

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.