paradijs

Al weer een dag in het paradijs. We kachelden naar San Jose, aten een ijsje onderweg, Fran een Twister en ik een Magnum almendra, we zetten onze auto aan de weg bij playa el Barronal en liepen door de pitas richting strand. Veel mensen (voor hier dan). Dus ook kinderen voor Fran om te spelen. Eerst maakten we schildpadden in het zand en zwommen we een stukje. Koud maar heerlijk helder water.

Daarna trok Fran met een omtrekkende beweging naar een jongetje dat een heeeeeel groot gat aan het graven was, en een tuintje aan het aanleggen was, in het zand. Fran kijkt eerst altijd even de kat uit de boom, gaat steeds dichterbij zitten en gaat dan meedoen. Uiteindelijk was het gat zo groot dat Fran en Andres er allebei helemaal in konden zodat ik ze niet meer zag vanwaar ik lag. En ze waren de hele dag zoet. Toen ik de mojitos en de biefstuk in pepersaus door wilde laten komen had Fran nog heel geen trek.

Maar er zijn daar geen mojitos en ook geen biefstukken, er is daar helemaal niets anders als cactussen, pitas en zand, en het broodje wat je zelf meeneemt natuurlijk. En chips en nootjes en appels en ananas, we hadden het zo slecht!

 

Op de terugweg weer een ijsje, Fran een dedo en ik een roomcornetto. Ik ben rood en hij heeft nergens last van. Volgende keer misschien maar wat eerder gaan en eerder weer weg, of later gaan en later weer weg want zo op het midden van de dag is het levend geroosterd worden zo in de zomer. En de zon onder zien gaan daar tussen de pitas is ook zo mooi! Misschien vandaag...maar ik ga nu eerst een vroege ochtendduik nemen hier in Aguadulce.

Oja, en voor de volgers van franoticias, mijn url is veranderd; het is geworden; www.franoticias.nl. Nu ook nog even op de oude url te volgen maar over een tijdje niet meer.

Dat is echt een paradijs, wat een dag! :D
Henny (Email) - 27 06 10 - 09:38

na paradijselijke ontboezemingen nog een mededeling, je gat b-cool verlaten begrijp ik?
hanscke (Email) (URL) - 27 06 10 - 12:52

Zo heerlijk allemaal!
Weer een creative kant op het strand.
mooi die schildpad.
Heb je je parasolletje nog?
Kijk uit met teveel zon hoor,voor allebij!
Jullie gaan warme tijd tegemoed.
liefs,dikke kussen
Oma - 27 06 10 - 14:13

Heerlijk. Heerlijk. Heerlijk!
Dondersteen (Email) (URL) - 27 06 10 - 22:01


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om commentspam te weren stel ik je deze vraag :
 

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.