week

Maandag aten we tapas op een terrasje. Chipirones en boquerones. Lekker! Ik dronk mosto, dat is druivensap. Maar bij de tweede ronde hadden ze zich vergist en hadden ze witte wijn neergezet, in eenzelfde glas. Dus ik nam een grote slok en brrrrrrr dat is vies als je druivensap verwacht...

Dinsdag hadden we Hollandsche visite, Freya en Alvarito kwamen langs en dat was heel gezellig. Twee boeken gekregen waarvan ik er al eentje weer uit heb. 'Voor altijd' van de dochter vd ierse minister president ben alweer vergeten hoe ze heet. Ziet eruit als een flutromannetje maar is een leuk boek, grappig, en romantisch ook!

Woensdag had Fran tot half 6 handbal en daarna waren Sheyla, Fatima en Bana hier. Pannekoeken gegeten.

Donderdag waren we naar het kindertheater, dat was erg leuk deze keer. Freya vond het niet zo leuk want die was heel laat gekomen met Alvarito en zat helemaal bovenin waar ze het niet goed konden verstaan. Maar Fran en ik waren eerder en hadden een goed plekkie. Vlak achter de juf van zijn creche en de dochter van la señora Teodora bij ons uit de straat. Met kinderen allemaal natuurlijk.

Vrijdag op de step naar school om Fran af te halen. Werd nagefloten haha. De kinderen moesten een half uurtje beziggehouden tussen de overblijfuren en het handballen. Normaal is er een meester die er een half uurtje bij is maar die was op excursie vandaag. Vandaar die step, we zijn een half uurtje naar het park geweest met Antonio en zijn vader.

Zaterdag stroopwafels gekocht, daar had Fran al zo lang om gevraagd dat het er maar eens van moest komen. Dat kan hier alleen in de urbanisatie van Roquetas 'waar ze alle toeristen bergen'. Daar zijn supermarktjes met buitenlandse waar. We waren ook in de haven bij Miek, die heeft de boot op het droge om te repareren en te verven. Hij ziet er niet uit nu maar dat komt wel weer goed. (Denk ik dan toch). Daarna heb ik een tijd op een terrasje gezeten met mijn boek en Fran op het strand in het speeltuintje met een berg andere kinderen.

En vandaag gaan we de hort op.

Cecelia Ahern heet de schrijfster. Ik heb net een boek van haar gelezen “De plek van de verloren dingen.” Goed boek. Ik snap alleen niet waarom vermeldt moet worden dat ze de dochter van de Ierse minister president is! Een fijne zondag voor Fran en jou.
madammeke - 07 02 10 - 08:16

@madammeke; Ik wel, want dat blijft blijkbaar hangen, en dat is belangrijk om een boek te promoten. Haar naam was ik vergeten maar dat had ik onthouden.
Carola - 07 02 10 - 09:22

Wat een fijn weekje. En alweer volop zon zie ik. Wij krijgen hier, alweer, een winterperiode. Dit keer – zoals het lijkt – met droog weer en vorst. Da’s minder erg dan al die sneeuw en ijzel.
Dondersteen (Email) (URL) - 07 02 10 - 09:25

Zo!!!!!,lekker weekje.
Carola heb jij van DONNA TARTT gelezen DE VERBORGEN GESCHIEDENIS?
Mooie fotos.
liefs Ma
Oma - 07 02 10 - 10:34

@ma:nee, niet gelezen. Heb even recensies gelezen, lijkt me leuk.
Carola - 07 02 10 - 17:31


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om commentspam te weren stel ik je deze vraag :
 

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.