Vos

We (Miek, Fran en ik) sjeesten naar Fiñana vandaag. Dat is nog wel een aardig eindje weg (90 km). Daarvandaan reden we nog 17 km over een onverhardde weg de bergen in. Dennen, amandelbomen, eikebomen en donkere wolken...Aan het eind van de rit was een bron: Fuente el Rosal. Daar hebben we onze waterflessen gevuld en een geocache gevonden. We waren de eersten die hem vonden dus we kregen een 'first to find award'. Een mooie cache, met zorg gemaakt en gevuld!

Het was op zo'n 1700 meter hoogte en het was er gewoon koud!! Op de terugweg vulden wij onze zakken en buiken met amandelen en we zagen een mooie grote vos door het bos lopen. Eigenlijk was ons voorgehouden dat daar nogal eens wilde zwijnen gezien werden maar mooi weer nix geen zwijn.

We gingen ook langs het wat lager gelegen grondstuk van Miek in Fiñana en daar kregen we prompt een regen-onweersbui over ons heen. We kwamen als verzopen katten en helemaal koud weer bij de auto aan. We lieten ons plan om te gaan barbeknoeien maar varen en doken een dorp verder een bar in alwaar we tapas aten. Was ook lekker..

Terug in Aguadulce was het gewoon weer warm en zonnig...tja......Toen zijn Fran en ik nog even met de step naar het park geweest. Het gaat heel goed. Zal morgen een filmpje maken hoe hij van de heuvel af sjeest met allebei de benen op de step. Hij is één keer hard gevallen en heeft nu een enorme blauwe plek op z'n bovenbeen maar hij vond het té leuk om van het heuveltje te suizen om lang zielig te zijn.

Aan de step kun je zien Dat Fran toch echt wel lang is. Mooi dat hij voor het eten is ingeloot. En als ze nu allemaal in uniform gaan, wat doet je dan?
hanscke (URL) - 13 09 09 - 22:20

@Hanscke; Dan zal ik Fran ook wel in t uniform steken, maar niet van harte
Carola - 13 09 09 - 22:42

Gefeliciteerd met je FTF! Het gaat helemaal goed met jullie en geochachen. Hoeveel heb je er inmiddels al gevonden?
Dondersteen (Email) (URL) - 13 09 09 - 23:24

Nou weer een heerlijk dagje alleen jammer van de kou en de regen.. brrr
Wat leuk Fran op de step te zien
XxX
jasty (Email) (URL) - 14 09 09 - 08:17


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om commentspam te weren stel ik je deze vraag :
 

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.