spook

En toen had ik opeens spookverlichting. In de auto.

Het begon toen er opeens een lampje bleef branden om de nummerplaat te verlichten. Niet uit te krijgen behalve door het lampje eruit te halen... heb ik gedaan.(nou ja, ik geef toe, niet ik zelf maar een meneer) (die vervolgens zijn hand eraan brandde. Zou ik nooit gedaan hebben hahaha).

De volgende dag stond de auto met een lege accu tussen de middag op mijn werk. Had al twee duwpaarden geregeld toen bleek dat de bakker startkabels had en mij snel weer op weg hielp. Thuis heuveltje af geparkeerd en vanmorgen de auto zonder problemen naar het werk en naar de garage kunnen rijden.

'Ja, daar ben ik weer, die van de spookverlichting' zei ik. Er is nóg een licht aan wat niet meer uitgaat, en dat is de dashboardverlichting. Dat zie je dus overdag niet maar toen ik vanmorgen in het donker naar mijn auto toeliep dacht ik meteen, 'HA ik heb nog accu, want er brandt licht' 'ER BRANDT LICHT??????'

Dus vandaag stond de auto bij de garage alwaar ze zich een paar maal op het hoofd krabten en dat helpt want even later ontdekten ze dat er een kale kabel hing die vals contact maakte en de boel in de war schopte. Ze verhielpen het gratis en voor nix niet spook...

Ben je gratis van het gespook af das lekker ;-)
XxX
jasty (Email) (URL) - 04 09 09 - 15:59

Zo dat is aardig! Maar nu zit je weer alleen zonder spook in de auto!
ggk - 04 09 09 - 16:57

Jij komt wel vaak aardige mannen tegen die je helpen. Toch fijn dat die er zijn! ;-)
Dondersteen (Email) (URL) - 04 09 09 - 17:11

Geluk dat je geen brand kreeg!!!
bangy (Email) - 04 09 09 - 19:27


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om commentspam te weren stel ik je deze vraag :
 

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.