s jose

Vanmorgen zochten we een geocache bij San Jose. Het was even afzien, de berg op met tenenslippers maar we vonden hem en gingen daarna naar het strand. Veel kinderen vandaag dus Fran had veel speelkameraadjes.

Donderdagavond kwam Miguel hier aan en zaterdag was hij weer in Barcelona. Het was heel gezellig (en veel te kort). Hij moest papieren van het spaanse ziekenfonds tekenen, (dat heeft hij nog hier omdat hij hier nog bij de gemeente ingeschreven is) en praten in Hotel Elba over een bruiloft ergens halverwege juni waar hij gaat coctails mixen (had ik verkeerd begrepen, ik dacht dat die bruiloft vrijdag was). Hij komt dus nog een keer :-) !

Zaterdag reden wij paard en dat was lekker. Het was wel erg warm, de druppels liepen onder mijn cap vandaan. Leuk gegaloppeerd op Nilo ook. Er is een nieuw paard dat nog ingereden moet worden, een vierjarige merrie; Taranta. Ben benieuwd.

Ik word zo langzamerhand wel erg nieuwsgierig naar Miguel. Krijgen we ook nog een keer een foto te zien of is dat nog te pril? :-)
Dondersteen (Email) (URL) - 31 05 09 - 21:06

Duidelijk genoten van het weekend!!!
En wat leuk dat je Miquel weer hebt gezien
XxX
Jasty (URL) - 31 05 09 - 22:01

@donder; Hij stond er al een keer op, op 4 mei met een foto en een filmpje. Maar mijn ouders zijn allergisch voor hem (want weer van een andere cultuur en gevonden ‘onder een brug’...) dus niet meer foto’s. Zij zijn blij dat ie nu in Barcelona zit, dat ie niet is blijven plakken. En ik mis hem. Maar zo kon het niet. Ik kan hem niet onderhouden, hij wil zich bovendien ook helemaal niet laten onderhouden. Hij wil eerst weer ‘persoon worden’, hier kon hij geen werk vinden, daar ziet het er naar uit dat dat wel gaat lukken. Dus ‘nog te pril’ is misschien alles wat het gaat worden.
Carola - 31 05 09 - 22:09

Prachtig daar in San Jose, leuk, dat Miguel er was! :)
Henny (Email) - 31 05 09 - 22:33

Ik zag het nu hoor! En ik kan me jouw reactie wel voorstellen (als in: mooie man!!!) maar ik kan me ook heel, héél goed de reactie van je ouders voorstellen. Wat die hebben de pijn van hun dochter vanuit die vorige relatie nog in hun hart gebeiteld zitten. Het is niet niks om dat als ouders mee te maken, stel ik me zo voor. En de afstand maakt het er niet makkelijker op… En je blijft natuurlijk ‘hun kind’ en jij weet het, je kind wil je beschermen. :-)
Dondersteen (Email) (URL) - 02 06 09 - 19:59


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om commentspam te weren stel ik je deze vraag :
 

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.