hoelahoela

Zondagavond waren we terug van de camping. Ik, ontaardde moeder was de allergie medicijnen van Fran (en van mezelf) vergeten mee te nemen, het weekend. En het stikte daar van de bloemen en de grassen dus we waren allebei snip en met prikogen. En Fran was moe. En hij was verdrietig omdat opa en Oma weg waren.

Na de medicijnen en een nachtje slapen zag hij het allemaal weer heel vrolijk in. De hoest, de nies en de prikogen waren weer weg en om het maar niet al te stil te hebben kwam vriendje Gabriel hier thuis spelen maandagmiddag. Die van de chocoladebolletjes (ik had er nog een paar). Was gezellig, ik heb geen kind aan hen..

Vandaag gingen we naar de paarden. Fran op Merlin en ik op Apache het indianenpaardje. Fran gallopeerde per ongeluk een heel stuk en dat ging goed. Daarna ging merlin nog eens aan de kletter en toen ging hij ook nog eens opeens opzij om Apache te ontwijken toen viel Fran eraf. Niets aan de hand alleen geschrokken. Toen mocht hij oefeningen doen in het midden en kreeg ik een galloples. We waren namelijk maar met z'n tweeen. Helemaal dood was ik naderhand, anderhalf uur later had ik nog een rode kop! Van stap in galop en weer terug en de lange zijde met tegengestelde stelling een stukje van de hoefslag af om hem de contragallop te leren. Een heel leuk paardje! Wel heel klein voor mij maar wat geeft t. Lekker gereden!

Daarna zou ik even de koelkast in het huis van Tom/Opa en Oma schoonmaken en daarna het water afsluiten. Maar in het kastje van het water zat een wespennest. Wist ik eigenlijk al maar ik had er niet meer aan gedacht dus ik zwaai het kastje open en al die beesten om mijn benen. Eentje prikte me. Toen heb ik de vergifbus gehaald en eens flink gespoten (en toen weggerend). Dat hielp, na 10 min waren ze allemaal weg. Het nestje eruit gehaald en weggegooid.

De prik uitgezogen en nu zit ik er met een schijfje tomaat op. Dat haalt het vergif eruit volgens de buurvrouw (ze zag me de hoelahoela dansen toen ik geprikt werd)

Hey, waarom nou geen fotootje van de hoelahoeladans? ;-)
Hoop dat t schijfje tomaat heeft geholpen!!
Joke (Email) (URL) - 26 05 09 - 21:58

Ja, dan wil je wel dansen en improviseren. Ik ben wel benieuwd of de tomaat echt geholpen heeft. Opa en Oma weg, het zal wel weer stil zijn.
hanscke (URL) - 27 05 09 - 09:09

@Hanscke; Uitzuigen en tomaat erop heeft heel goed geholpen want ik kan de prik vanmorgen helemaal niet eens meer terugvinden!
Carola - 27 05 09 - 09:26

Aaah even niet zo leuk dus voor Fran,gelukkig knapte hij snel weer op. Slaap kan een hoop verschil maken (weet ik uit ervaring hihi)
Zo minder dat je werd gestoken!!! Lijkt me echt eng zo’n nest.
Volgens mij kan jij echt veel meer met dressuur dan ik ;-)
XxX
Jasty (Email) (URL) - 27 05 09 - 11:45

Aha, dan is tomaat toch nog ergens goed voor. Ik lust namelijk geen (rauwe) tomaat.
Penguin (URL) - 27 05 09 - 11:51


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om commentspam te weren stel ik je deze vraag :
 

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.