camping

Vorige maand waren we op een camping in de bergen van Granada, in Sierra de Huetor en daar gaan we morgen na het werk weer heen. Met Opa en Oma. Zij gaan dan zondag richting Sevilla en daarna richting tante Mien en Frankrijk en daarna naar Nederland terug, en wij gaan zondagavond gewoon weer naar huis. Het bezoek zit er weer op.

Het is hier erg warm de laatste dagen, maar daar zijn lekker bomen en schaduw, heel mooi gebied! Dus na deze zijn wij zondag of maandag pas weer van de partij hier... 

Miguel was er van ondersteboven dat ik een stukje geschreven had op internet en dat er spontaan mensen willen helpen. Hartstikke dank je wel namens hem! (Voel je je ook geroepen om te helpen? Dan GRAAG!.....alle kleine beetjes helpen!!!)

Hij heeft het lopen opgegeven, Barcelona is zó groot, hij gaat nu met de bus en de metro. Zegt tegen de chauffeur; 'ik heb geen geld maar mag ik alsjeblieft mee' en negen van de tien keer mag dat gewoon. Het scheelt vast dat hij altijd erg correct overkomt.. Toen ik belde zat ie in de bus naar - weer een andere - herberg om te kijken of daar plek voor hem is, zodat ie eindelijk eens een nacht rustig kan slapen. (Dat betwijfel ik een beetje of dat zo rustig is, het ligt er vast en zeker vol met luid snurkende kerels).

En zijn curriculums waren op dus moest hij nieuwe copieën maken, maar dat kost geld. Toch is de mensheid best erg behulpzaam, hij is gewoon ergens binnen gelopen en heeft gevraagd of ze misschien wat copietjes voor hem konden maken. En dat kon.

Van de week had ie voor de deur van zo'n herberg 'geslapen', had de politie hem gevraagd wat ie daar deed. 'Wachten tot ze open gaan morgenochtend, dan heb ik misschien morgen een bed daar binnen' had ie toen gezegd. Hij mocht blijven liggen..in zijn slaapzak.

Wij gaan dit weekend dus ook in de slaapzakken. Leuk, heb er zin in!!! Zie jullie zondagavond of maandag weer, tot dan!!!

Wat lief dat zoveel mensen zo behulpzaam zijn, de wereld is toch nog zo slecht nog niet en dat is fijn om te horen!
Hopelijk kan je toch een beetje van het weekend genieten er is in ieder geval schaduw daar
XxX
Jasty (Email) (URL) - 22 05 09 - 09:26

Hoi,

Ik wil (iets) helpen. Hoe kan ik ervoor zorgen dat er geld bij hem terecht komt?
Groet, Sil.
Sil (Email) - 22 05 09 - 20:41

Hm, je belt hem. Hij heeft dus wel een mobiel. Maar ja je laten bellen kost natuurlik niets
hancke (Email) (URL) - 24 05 09 - 14:56


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om commentspam te weren stel ik je deze vraag :
 

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.