joehoe

Ja, ik ben er nog....

Vandaag waren we eerst naar de paarden, lekker gereden. We waren met drie, Luisa zelf ging ook op het paard en zo reden we eerst een poosje in de bak en daarna nog een poosje buiten.

Daarna gingen we met Opa en Oma de woestijn in en daar wandelden we een geocache-route uit die we al eerder gelopen hadden. Daar was eerst een watervalletje maar die was nu opgedroogd, de rivier had nog een héél klein beetje water. We hebben er gebarbeknoeid. Het was warm, gelukkig stond er een lekker windje.

Afgelopen donderdag is Manu, onze wit/grijze kat dood op straat gevonden. Ik neem aan dat ie aangereden is. Later was hij er niet meer dus ik denk dat iemand hem opgeruimd heeft.

En er was nog meer consternatie donderdag. De juf van Fran belde dat hij zere ogen had en dat hij alles geel zag. Ik haalde hem op en ging langs de dokter. Hij zag alles geel van het wrijven in zijn ogen maar die prikten zo van de hooikoorts. Dus daar heeft ie (net als ik) nu medicijnen voor. Ook de exceemplekken in de huidplooien hebben met allergie te maken. Hopelijk gaat dat nu ook weg met die medicijnen.

Gelukkig maar! :D Mooie foto’s weer, jammer van de kat en de hooikoorts van Fran; hoop voor jullie, dat de medicijnen doen, wat ze moeten doen!
Henny (Email) - 17 05 09 - 09:26

Ach, wat erg van die kat. Verschrikkelijk als je zo’n bericht krijgt lijkt me. De foto van de bloem is prachtig, wat een geweldig contrast! Beterschap met Fran.
Dondersteen (Email) (URL) - 17 05 09 - 11:11

O wat erg van Manu :-(
Hoe was fran er onder , en je kleine katje ?
Fijn dat jullie zo genoten hebben.
Het olifantje is geboren he ? op de site komt zo de herhaling te staan !
gehannes (Email) (URL) - 17 05 09 - 12:18

Van een allergie u je idd veel last hebben. Hopenlijk helpen die medicijnen
hanscke (Email) (URL) - 17 05 09 - 13:46

Gewoon waardeloos om je kat op die manier te verliezen! En exceem is nooit leuk natuurlijk, hopelijk gaat het snel weg.
Merlin (Email) (URL) - 17 05 09 - 15:46

Wat sneu dat Manu is overleden….
Ik hoop dat Fran inmiddels niet meer geel ziet.
Jullie hebben wel een leuk weekend gehad gelukkig
XxX
Jasty (URL) - 17 05 09 - 21:41


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om commentspam te weren stel ik je deze vraag :
 

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.