boeketreeks

Op zaterdag 4 april was opeens de whisky op en schreef ik hoe iemand kippevel maakte, met zijn neus in mijn haar...en hoe ik hem daarna wegstuurde....

Zondag zat mijn hek goed op slot en lag ik vroeg in bed. Er werd wel gerammeld maar ik hoorde niets. Maandag had Fran opeens weer diezelfde meneer op de bank zitten voordat ik er erg in had. En ze speelden de hele middag, maar toen Fran naar bed ging zette ik hem eruit. Daar was hij niet blij mee maar hij ging wel braaf. Om vervolgens een uur later weer voor de deur te staan en ik heel boos zei dat als hij niet respecteerde wat ik zei dat ie dan helemaal niet meer terug hoefde te komen. Boos.

Dinsdag kwam hij vol berouw of ik hem wilde vergeven. Dat wou ik wel en daarna ging hij meteen weer weg. Hij wilde verder niet storen. Woensdag kwam hij ook, speelde met Fran en ging zélf weg toen het Frannebedtijd was.

Toen gingen Fran en ik naar de bergen in Granada om te kamperen. En dat was heel erg leuk maar ik had die meneer in mijn hoofd, en die ging maar niet weg. Toen we weer thuis waren zondag stond hij opeens weer aan de deur, ik deed open en...(zwoel muziekje)..wij kusten elkaar.

Hij had me gemist, ik had hem gemist. Hij is namelijk erg leuk. Maar ik wilde dus geen man, daar zit ik helemaal niet op te wachten. Dus dat vertelde ik hem ook. Ik wil geen man (kus). En al helemaal niet in huis! Echt niet (kus). Het kwam niet erg overtuigend over. Alleen vrienden (kus) OK, dat is goed (kus)

En toen zei hij dat hij ook zo van kamperen houdt. Hij heeft geografy gestudeerd en gaf les, daarbij gingen ze vaak op trektocht over het eiland om de gesteentes en grotten te bekijken.

Op een dag gingen Fran en ik paardrijden. Hij kwam net aanlopen en vroeg, 'Mag ik mee?' Dat mocht en hij liep heel netjes naast Fran met de pony mee toen we een buitenritje gingen maken. Vervolgens kwamen we thuis, aten een broodje en bracht ik Fran naar bed.

Dat was 12 april, hij bleef, en we hadden een fijne tijd. Maar hij kan hier geen goed werk vinden, wil een eigen lokaal openen, krijgt het hier allemaal niet rond, de spaanse molen draait langzaam. (Dus geen nieuwe schoenen van zijn credit card). Hij woont in de flat achter ons huis maar sliep er welgeteld nog 1 keer. De rest was hij bij ons en dat was helemaal gezellig. (ok, nu weten we weer dat het ook heel gezellig kan zijn met een man in huis)

We kampeerden met zijn drieen op San Jose en toen ik hem na afloop zei dat ik hem had zien genieten kreeg hij tranen in de ogen en zei dat het zo lang geleden was dat hij zo had kunnen loskomen van alles.

Fran is helemaal gek op hem, maar ik heb hem steeds verteld; Miguel is een vriend, maar hij blijft niet voor altijd. Het lukt hem hier niet erg en hij houdt van reizen en steeds op andere plaatsen zijn. Dus hij gaat weer weg. Hij kan heel goed met kinderen en ik heb van hem geleerd. Fran heeft het fijn gehad, hij heeft het fijn gehad, ik heb het fijn gehad.

Maar hij ziet hier geen toekomst, en wil niet afhankelijk zijn van (n)iemand. Almeria is te traag, er is geen werk, hij moet verder. Geen stuiver op zak, op de bonnefooi, naar Barcelona. Van de week zetten we hem op een vrachtwagen van de transporteur van mijn werk naar het noorden....

en dan huilen wij een beetje van binnen en koesteren een mooie herinnering.


  • slik * Ik geloof dat ik ook een klein beetje moet huilen als ik dit zo lees. Maar die zoenen heb je binnen. Elk mens heeft zo zijn portie vitamine aai nodig toch ?


gehannes (Email) (URL) - 05 05 09 - 09:48

Jammer dat het zo heeft moeten gaan.
madammeke (URL) - 05 05 09 - 10:13

Mooi! Koester wat je samen hebt gehad… Liefs!
ggk - 05 05 09 - 10:32

Jee Carola, wat mooi, en wat verdrietig!
Lieve groet, Sil.
Sil (Email) - 05 05 09 - 10:57

Afscheid nemen is nooit leuk als je met diegene mooie dingen hebt meegemaakt!
Knuffie
Jasty (Email) (URL) - 05 05 09 - 14:40

Sterkte!!! Denk aan jullie!
En nu genieten van je familie!
Dikke knuf
kikkerdril - 05 05 09 - 19:09

ik lees en lees je logje telkens weer.
prachtig en droevig. wat was het fijn geweest als dat had kunnen blijven. Ik had t je zo gegund ! :’;-)
gehannes (Email) (URL) - 05 05 09 - 22:02

Wat jammer voor jullie alledrie!! Maar gelukkig wel erg genoten, dat kan niemand je meer afnemen!
Henny (Email) - 05 05 09 - 22:06

In tranen. Sterkte he!
estrella - 05 05 09 - 22:10

Dikke knuffel vanaf hier.
Dondersteen (Email) (URL) - 05 05 09 - 22:41

Ik wist het wel :)

Jammer dat het zo loopt maar ook de voorbijgaande dingen hebben een functie.
Penguin (URL) - 05 05 09 - 23:38

Ik weet niet of het jammer is dat het zo gelopen is. Misschien bespaar ik me wel een hoop ellende met zo’n vrijbuiter. Maar nu ben ik er wel even naar van.
Carola - 08 05 09 - 13:59

Misschien bespaar je jezelf idd een hoop ellende.Voor hetzelfde geld was het wel goed gegaan… Gelukkig zal je dat nooit weten want ellende heb je genoeg gehad de laatste jaren. Maar dat neemt niet weg dat het volkomen logisch is dat je er nu naar van bent.
Je hebt wel mooie herinneringen gemaakt en op een goeie manier afscheid van elkaar genomen.
Sterkte meidje, dikke knuffel voor je.
Jetty (URL) - 14 05 09 - 09:50


  • slik *


Joke (Email) (URL) - 18 05 09 - 12:35


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om commentspam te weren stel ik je deze vraag :
 

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.