feest

Straks gaan we Fran z'n feestje vieren, in de Mc Donalds. Eerst stoppen wij ons nog eens vol met paracetamol en dan gaan wij er tegenaan. Fran heeft ook weer koorts, 38.2 en ik 38.6. Shit he, net nu hij zijn verjaardag viert.

We gaan er in ieder geval even heen. Omdat er nog een jarige is maakt het ook niet zo heel veel uit als we er na een tijdje tussenuit knijpen, als hij het niet volhoudt. Hij ligt nu te slapen, misschien scheelt dat voor straks.

En morgen wordt hij écht 6. ZES! Groot man!!!

Ik kreeg net van zijn vader geld om iets voor hem te kopen. Het is natuurlijk prut dat hij dat niet zelf doet. En dat hij het niet zelf komt brengen vanmiddag. Maar goed. Het is iets.

Ik hoop dat het toch gezellig is en dat jullie niet té beroerd zijn. Makkelijk om je er met geld vanaf te maken, maar het is tenminste iets!
madammeke (URL) - 27 03 09 - 18:08

Koorts? Dat wordt een hete party. Sterkte :)
Penguin (URL) - 27 03 09 - 19:19

Aaaah net met zijn verjaardag ziek
Hopelijk helpen de medicijnen en kan hij er toch van genieten!!
XxX
Jasty (Email) (URL) - 27 03 09 - 20:43

Dat wordt een paracedafeestje, ook leuk. Fran vast gefeliciteerd van Mrie
Mrie (URL) - 27 03 09 - 21:13

Wat een leeftijd! Liefs!
ggk - 27 03 09 - 21:25

Zo evenvoor ik naar bed ga want dan ben ik de eerste: er is er een jarig Hoera Hoera! Hieperdepiep! Van harte gefeliciteerd Fran met je 6e verjaardag! Liefs!
ggk - 27 03 09 - 23:18


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om commentspam te weren stel ik je deze vraag :
 

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.