school

Vanmorgen keek Fran nog behoorlijk scheel maar hij is inmiddels weer helemaal wild dus hij mag morgen weer naar school. Er waren wel 7 kinderen ziek van zijn klas, vertelde juf Magdalena. Het heerst. Nu zal ik ook wel aan de beurt zijn, ik heb het al in de keel dus dat komt goed.

'Ik heb nog zó'n hoofdpijn', zei hij net met een heel gemaakt zielig gezicht, 'dan mag ik vannacht zeker wel weer bij jou slapen he?' Ja ja...nee nee!

Hij was de hele dag in zijn hoofd wel bezig met school. Dan zei hij; 'nu zijn ze op het schoolplein he?' 'of nu gaan ze eten he?' Juf heeft een methode bedacht om ze allemaal weer rustig te krijgen als ze buiten gespeeld hebben; Dan gaan ze 5 minuten op relax. Allemaal het hoofd op de armen op de tafel leggen, monden dicht en een klassiek muziekje erbij. Ik zie het hele stel liggen  :-)

Wat een slimme juf! Geweldig idee.
Dondersteen (Email) (URL) - 24 03 09 - 22:11

Slimme juf!
ggk - 25 03 09 - 09:14

Wat fijn dat hij weer is opgeknapt. Dan kan hij morgen weer naar school (of vandaag is dat al)
En wat grappig die relax methode, ik zie ze voor me ;-)
XxX
Jasty (Email) (URL) - 25 03 09 - 12:35

Moeder blijf je je hele leven, maar het is waar, als ze volwassen zijn kunnen ze zichzelf staande houden, maar is iemand met 20, 25 of 30 volwassen? 12 jaar lijkt me wat krap Carola, doe eerst maar 20 jaar in de wens niet van een paard te vallen .
hanscke (Email) (URL) - 25 03 09 - 17:59


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om commentspam te weren stel ik je deze vraag :
 

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.