thuis

Fran was toch best wel echt ziek bij (koorts)pieken en had veel hoofdpijn. De dokter heeft hem er iets voor gegeven. In de loop vd dag kwamen er hoest en snotters los. Eens kijken hoe we de nacht doorkomen, tot nu toe slaapt ie als een roosje en gloeit ie niet.

De hele dag thuis geweest, dat gebeurt niet vaak. Ik ging aan de gang met een fles 'quitagrasa' en ontdekte dat ik wítte tegeltjes met een blauw/grijs motiefje heb in de keuken. En ik heb 1 bovenkeukenkastje, en dat is nu ook wit van boven. En met de plafondventilator kwam ik tot de helft.... toen was de fles ontvetter leeg.

Fran zat op de bank voor de tv, lag in mijn bed voor de tv, maakte van lego huizen voor zijn Gormiti's en daarna maakten we ook een reuzenrad van K'nex voor zijn Gormiti's. En we probeerden een fee te tekenen voor vriendinnetje Lorena maar alle pogingen draaiden uit op heksen. Ik vrees dat ze geen tekening krijgt morgen.

We wasten de auto en tot drie keer toe kwam meneer de Cubaan voorbij. Hij hééft het niet meer over kussen maar ik krijg er nu al standaard twee op mijn wang als hij langsloopt. Hij is wel aardig hoor maar hij komt letterlijk en figuurlijk te dicht bij staan als hij een praatje maakt. Hoe kom ik daar nu weer vanaf. Het wordt tijd dat zijn bar open gaat, dan heeft hij daar geen tijd meer voor. O ja, en ik ben erg guapa met mijn haar op een staartje. 

Verder zaten we ook in het zonnetje met een boekje en vrat ik me een slag in de rondte. Vooralsnog ben ik 6 kilo kwijt. Ik ben een eter uit verveling blijkt weer. Ben ik ergens buiten aan het lopen dan eet ik als ik honger krijg en niets tussendoor. Hang ik op een bank dan beweeg ik graag ook iets, namelijk de kaken. :-(

update; Het gaat nog niet lekker met Fran. Koorts en veel hoofdpijn. Dus we blijven nog maar even thuis.

Nogmaals beterschap !!
madammeke (URL) - 24 03 09 - 07:30

Beterschap voor Fran, hoop dat hij op z’n verjaardag weer helemaal opgeknapt is. Ik “zorg” met je mee hoor.
ggk - 24 03 09 - 10:18

Tip van mrie, leg een oude krant op je keukenkastjes, dan hoef je volgende keer (lees over een paar jaar als je het weer zo overdreven op je heupen krijgt) alleen maar de krant te vervangen en schoon is uw kunstgebit.
Vroeger hadden we van die magic kubussen, je weet wel met die gekleurde vlakken, waar je eindeloos mee kon friemelen, is dat een alternatief voor bewegende kaken?
Mrie (URL) - 24 03 09 - 11:19

@Mrie; Die liggen er inmiddels op, ik had er zelf ook aan gedacht. Een volgende schoonmaakbeurt halen die kastjes vast niet meer. Het is tijd om de keuken te vervangen. Al 9 jaar. En eens moet het er toch van komen.
Carola - 24 03 09 - 11:53

Hopelijk werken zonnestralen genezend ;)
tijdtussendoor (Email) (URL) - 24 03 09 - 12:26

Ja ik ken dat als ik thuis een film kijk ofzo krijg ik ook snel de neiging te gaan eten, terwijl als ik wat aan het doen ben ik dat niet zo heb!!!!
Aaaaah arme Fran heeft het goed te pakken, wens hem beterschap
XxX
Jasty (Email) (URL) - 24 03 09 - 13:39

Ik moest erg lachen om de regel: “Hang ik op een bank dan beweeg ik graag ook iets, namelijk de kaken” Geweldig. En zo herkenbaar ook… ;-)
Dondersteen (Email) (URL) - 24 03 09 - 19:51


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om commentspam te weren stel ik je deze vraag :
 

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.