Tabernas

Dit is een stukje van de woestijn van Tabernas, de enige woestijn in Europa, gezien door mijn zonnebril...

We waren daar vandaag aan de wandel op zoek naar een geocache. Het is zo leuk dat we hierdoor op plaatsen komen waar we eerder nooit geweest zijn. Wandelroutes die we niet kenden, mooie plekjes die we anders nooit hadden ontdekt! Miek was mee, de hond was mee, Fran was mee maar een beetje niet zo heel lekker al hebben we daar niet veel van gemerkt. Voordat we gingen was hij een beetje iebelig en had ie pijn in z'n nek en keel en hoofd. En nu we terug zijn is hij weer niet helemaal lekker. Ik zie het altijd aan zijn rechter oog, dat hangt dan half dicht.

Maar hij heeft wel genoten vandaag, net als wij. Het was heel mooi weer en de omgeving prachtig. Hij heeft lekker in het water zitten prutten. Want raar maar waar, je ziet hier bijna nooit een rambla met water er in maar middenin de woestijn dus wel!

.                                                                                                                                                                                .

Ik weet er maar één woord voor !
Prachtig !
Digitalist (URL) - 22 03 09 - 20:17

Wat weer een stralende foto’s, vooral ook die laatste, helemaal wow!
Dondersteen (Email) (URL) - 22 03 09 - 20:34

Ik ben ook blij met jullie geocaches! Geniet mee d.m.v. jouw foto’s! :)
Henny (Email) - 22 03 09 - 21:21

Dat is heel avontuurlijk weer, en mooi!
Renesmurf (URL) - 22 03 09 - 23:46


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om commentspam te weren stel ik je deze vraag :
 

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.