Vrolijk Pasen

Vandaag hebben we pasen gevierd in de urba van Roquetas, in bar Paninis. Erg leuk!!! Voor de kinderen was er een speurtocht met opdrachten en eieren zoeken en letters die op het laatst een woord moesten vormen. Daarna pannekoeken met limonade. Voor de groten Hollandse hap naar wensch, lekkerrrrrr! Het is erg mooi weer. We hebben er van genoten!  

Junior, Alvaro en Fran

ff weg

We waren het weekend weg. Met de tent richting Cabo de Gata. Naar het strand, prutten met eten en het gasbrandertje, weggestuurd geweest geworden want mag daar niet kamperen. Ander plekje gezocht, boertje gevraagd, bij Albaricoque, in the middle of nowhere, mooi plekje.

Timbal

Marina op Timbal

Op een ander paard gereden vandaag. Een enorm dressuurpaard. 1.85 schofthoogte! Was erg leuk! Alicia geeft mij les en zij houdt ook van dressuur. Ik reed tot nu toe steeds op Choppy die is veel robuuster en minder flexibel dan Timbal. Alicia wist dat wel en ze wist ook dat Juan de eigenaar van de manege haar aan zou geven wanneer ik "over" mocht op Timbal. Ik dacht dat je het nooit zou zeggen, zei ze tegen Juan. Dát is nou zo leuk van Alicia, het enthousiasme waarmee ze les geeft. Het enthousiasme om je nieuwe dingen te laten voelen, aanvoelen en leren. En we gaan binnenkort een proefje doen. Leuk!!