voorjaar..

Nul graden was het in Felix waar we water gingen halen vd bron. 0 graden!!! We (Miek, Fran en ik) liepen een rondje en gingen toen gauw de bar in voor een warme chocolademelk..

hobbeldebobbel

Berja

Vandaag gingen we op zoek naar een schat (geocache) in een loodmijn, nabij Berja. Het was heel mooi weer, het was een heel mooie route, de mijnen waren erg indrukwekkend, enorme diepe gaten en gangen waar we een eind in konden, en de cache was makkelijk gevonden.

Bovendien staan de amandelbomen al volop in bloei, prachtig!

Terugvertellen

Zondag liepen we in Tabernas met Jacinto en Marinela. Het was heerlijk weer, een graad of 21. De berichten hadden regen voorspeld. Er was veel water in de woestijn, dus érgens moet het wel geregend hebben. Maar niet bij ons.

Zaterdag hadden we Miguel in de ochtend en was Manu in de middag bij ons thuis. Was gezellig. ‘s Avonds even naar de bar v Miguel.

Vrijdag is Fran meegeweest naar mijn werk. Ik moest werken en hij was nog vrij. Ging goed. 's Middags de rijlessen ingehaald. Was lekker! Fijn gereden. Chopy was weer hersteld van zijn kreupelheid en ik kon hem beter rond rijden. Weer wat goede knoppèn ontdekt bij hem. Ik moet vooral zelf meer ontspannen dan komt ie vanzelf.

Donderdag zijn we met Miek op stap geweest. Eerst naar Sierra de Alhamilla en daarna naar Tabernas. Op zoek naar de “desert riders”, een manege in de woestijn waar Coran, een paard waar ik vroeger op reed naar toe was gegaan. Heel mooi gebied. Prachtig gelegen, maar het was helemaal opgeheven, de desert riders zijn niet meer..Het staat te koop voor 218.000 euro...WOW!

Woensdag, dinsdag en maandag moest ik werken en was Fran nog vrij. Lianet kwam oppassen. Maandagmiddag boodschappen gedaan. Dinsdag zijn we denk ik naar Miguel geweest, weet niet meer zo goed en woensdag was de optocht van de drie koningen in Almeria. Was weer erg mooi. 'k Heb geen foto's gemaakt dit jaar.

In de nacht van zaterdag op zondag kwamen we uit Nld weer thuis in Spanje. Om 1 uur ‘s nachts. Zondagochtend met Miguel doorgebracht, zondagmiddag met Miek (naar een rommelmarkt, kwamen we Isa tegen, ex collegaatje, leuk! Maar wat is ze mager geworden!)

Vrijdag oudjaarsdag heeft pa oliebollen en appelflappen gebakken en die hebben wij allemaal opgegeten. Veul! Erg lekker! We hebben een sjoelwedstrijd (of drie) gehouden 's avonds. Fran was onder de indruk van het vuurwerk, dat is er bij ons in Almeria bijna niet. Zaterdagmiddag vertrokken we weer richting Nld.

Donderdag was ik in de stad met Ma, denk ik. En Fran met Opa met het gipsen poot in de sneeuw wandelen. 

Woensdag zijn we naar Artis geweest. Niet de Beekse Bergen uiteindelijk. Was wat ver. En het was ook niet zulk mooi weer. Er waren veel dieren binnen, dat was jammer. Er was niet zo veel te zien als anders. Fran was helemaal verrukt in de vlindertuin. Want de vlinders kwamen op zijn hand zitten.

En zo kwamen we weer bij dinsdag waar ik de laatste keer gebleven was. Met Marjolein het oppad op en af..