Howdy

Doña Flor

Oasis

Miek maakt reclame voor Mini Holywood op de seabottom-boot waarmee zij voor de kust vaart en zij maken reclame voor Miek in hun atraktie-park. Zo kon Miek gratis entree krijgen en wij mochten mee. Lief he! Helemaal leuk! Tussen de middag kwam de directeur even langs waar we aan het eten waren, hij is daar ook de dierenarts, interessante sportieve man, erg aardig!

Wij hebben genoten van de cowboys en de dierentuin, van de cancan show en Fran heeft zelfs nog gezwommen in het zwembad. Was helemaal goed!!! Op de terugweg, rond 19.30 uur viel Fran als een blok in slaap, hij werd niet wakker bij thuiskomst dus ik heb hem zo, te vies om beet te pakken, en zonder nog te eten zijn bed in gekieperd...

O ja, en ik moet weer gaan paardrijden!

Almerimar

Vandaag waren we met Miek naar Almerimar, schatzoeken. Er lagen maar liefst 4 nieuwe geocaches en die hebben we allevier gevonden. Vanaf de eerste hadden we mooi uitzicht. (En daar bleek dat de batterijtjes vd camara leeg waren en de reserve ook)

Voor de tweede moesten we een stukje lopen langs het strand en door de bush. Daar beneden in het groene struikgewas op de foto. Dat was lekker.

De derde, een microcache, zat in de stam van een palmboom aan het strand van San Miguel en Fran had hem meteen. (We hebben er zelf ook zo een verstopt maar dan aan het strand van Aguadulce..)

En de vierde was bij het kasteel van Guardias Viejas. Daar hebben we aan het strand een hamburgertje op de barbeknoei gedaan en lekker gegeten en gezeten. En nog een duik genomen ook, ik dan.

Morgen werken. Eigenlijk had ik een vrije dag, lokale vrije dag van Vicar, maar ik mocht hem ruilen voor 7 oktober als Fran ook een vrije dag heeft, dan zijn we samen vrij.

Fran ligt bij mij in bed, hij voelde zich zo alleen in zijn eigen bed :-) Maar hij is er al twee keer uitgerold vannacht: In zijn eigen bed heeft hij een muur aan de linkerkant van zijn bed waar hij tegenaan ligt...Maar hij wil zich niet in zijn eigen bed laten leggen. Dus ik ben wakker, iedere keer als hij een beetje beweegt grijp ik hem, bang dat ie weer valt..

Nieuw

Fran is weer naar school, vrijdag begonnen. Hij heeft nu een meester: Don Cristobal. En Fran is een beetje bang van hem. Ik had een briefje voor de meester maar dat durfde hij hem niet te geven. "Want hij schreeuwt als we iets fout zeggen" alsdus Fran. Dus vanmorgen naar de meester vd voorschoolse opvang met Fran om te vragen of hij Fran wilde helpen het briefje aan de nieuwe meester te geven. En dat wou hij wel. Zal maar eens een afspraak maken met Don Cristobal en even polsen.

Verder was Fran vandaag voor het eerst naar voetbal. In de zaal. Errug warm. Maar hij vond het erg leuk. En ik zat op de tribune, voetbal-moeder te zijn.....daar had ik nou al zo lang van gedroomd (maar niet heus). Het viel reuze mee, dat moet ik toegeven, maar het was dan ook pas de eerste keer..