geen vakantie

Van de week weer gewerkt, vier dagen, maar het leek op vakantie. Fran had een meisje thuis om op hem te passen, een cubaans meisje wat ook nederlands spreekt. Ik werk tot twee uur in de zomer dus tijd genoeg voor andere dingen 's middags. We hadden twee verjaardagen, eentje rondom een zwembad, met lekkere hapjes en leuke mensen waarvan ik er achteraf al een paar kende buiten de jarige job. Een andere verjaardag werd op het strand gevierd. Leuk voor de kinderen maar ik vond er niet veel aan. Niet mijn soort mensen, niet mijn soort hapjes.

Verder waren we ook in het aquarium met Miek. Dat is altijd een succes, Fran vindt het erg leuk en is erg enthousiast daar binnen. Het mooiste vindt hij de pijlstaartroggen die daar in een bak zwemmen waar je ze mag aaien. Na het aquarium zaten we ook nog op een terrasje in de haven. Zwoele avond, lekker bordje shoarma, leuk!

 

En naast de vuilcontainer vond ik een jong katje, we hebben hem meteen geadopteerd en Simba II gedoopt. Fran is gek op hem.

En dan heb ik nu weer een weekje vakantie!!

Meer

Moratalla (mooi maar te druk en met véél te harde klere-muziek bij het zwembad, ik word oud), Fondon (mooi, lekker riviertje, fijn zwembad), San Jose (altijd goed), Villajoyosa...(kijk maar:)

Chiringuito op het strand

Terra Mitica

De kust

Stoere mannen biljarten op de camping

meer

vakantie..