strand

Vannacht liggen zweten en rillen, beetje koorts. Vandaag toch naar het strand want ik had ook geen zin om de hele dag binnen te hangen. Het was heel lekker weer en ik ben een beetje verbrand.

Fran ving (dode) vissen. Hij is al weer gegroeid. 1 meter 140 is ie nu.

weekend

Vrijdagavond was er medaille uitreiking in Roquetas van de handbal van Fran. En het regende dat het goot! Jemigdepemig, alles viel in het water. Maar wel een mooie medaille voor allemaal. We zijn op gaan drogen en bij gaan warmen in de urba, daar waren we toen toch vlakbij en daar showde Fran zijn medaille en deed weer zijn best op de tambor

Vandaag eerst naar Almeria en daarna met de kinders thuis. Carola, waar is de dobbelsteen, na twee minuten, Carola we willen een film, na nog twee minuten, Carola we willen de televisie, Carola zoek je je zwarte Barbie voor ons op, Carola we willen de fiets, Carola wat is dit, Carola ik wil met je dansen, Carola mag ik een snoepje, Carola mogen we foto's maken, Carola zet je het zadel van de fiets omlaag.....Was gezellig, tot ik helemaal gek van hen werd en toen heb ik ze allemaal weggestuurd.

O ja, en ik heb ook nog mijn hometrainer verkocht. Nadat ik afgevallen was wat ik af wou vallen stond ie eigenlijk alleen nog maar in de weg. Ik schreef een advertentie op internet; Ik wilde 10 kg afvallen, kocht een hometrainer, was in drie maanden de 10 kilo kwijt en nu wil ik de hometrainer graag weer verkopen...

Er belde een mevrouw, al een paar keer, ze wilde komen kijken maar het kwam er steeds niet van, ze had geen auto. Vandaag stond ze opeens voor mijn neus, met de taxi, ze duwde het geld onder mijn neus nog voor ze de fiets gezien had, "zal ie in de taxi passen" riep ze, "ik ben ontsnapt van mijn werk, ik heb gezegd dat ik maandverband moest gaan halen". Wij passen en meten en met tien minuten zat ie in de taxi en zoef was ze weer weg :-) :-)

Marathon

Met school liepen ze vandaag een wedstrijd voor het goede doel. Ze moesten sponsors zoeken en rennen. En dat deden ze, wat een verbeten hoofden en wat renden ze hard!!

weekend

Zaterdag

Fran heeft zich bij een bandje aangesloten, Eugenio doet zang en piano, Fran doet de tambores...

 

Zondag

En overdag vangt hij vissen op Cabo de Gata...nou ja, nix gevangen vandaag eigenlijk..

Laujar

Er waren drie honden op de camping, een muildier, een ezel en een paard, eenden, kippen en een haan met een geruineerde staart. Er was heel veel groen, een waterval en vriendje Alonso. Er waren mooie looproutes en het was ook nog heel erg mooi weer...

Ik had een leuk boek mee en Fran en Alonso stopten naaktslakjes in mijn theekop. Ze schoten met pijl en boog en ik zat een tijd bij de paarden in de wei. Die kwamen aan mijn tenen knabbelen en in mijn nek kriebelen met hun bovenlip. We liepen een route en vonden een geocache. Alonso at een pannekoekje mee. 

voet-

massage

bad 

Het was helemaal zennnnn in Laujar :-)

kamperen

Wij zijn kamperen, in Laujar...

Deze foto's zijn van daar, twee jaar geleden..